Intrebari frecvente

Cati agenti de curatenie vor veni?

In functie de tipul lucrarii, de spatiul dumneavoastra si de gradul de incarcare al acestuia, numarul de agenti de curatenie poate varia, minimul fiind de 2.

Trebuie sa fiu acasa in timpul curateniei?

Nu. Echipa poate ramane acasa, in timp ce dumneavoastra sunteti la serviciu sau in oras. Personalul nostru de incredere va ofera siguranta si discretie. La finalul curateniei, coordonatorul echipei va va contacta pentru a va anunta ca lucrarea s-a terminat.

Ce pregatiri sunt necesare inaintea sosirii echipei de curatenie?

Pentru o buna desfasurare a curateniei, va rugam sa indepartati jucariile, cutiile, hainele, cartile, astfel incat timpul alocat lucrarii sa fie cat mai scurt. Daca doriti curatarea congelatorului, va rugam sa il deconectati de la curent in seara de dinaintea lucrarii.

Daca solicit abonament de curatenie, vor veni mereu aceleasi persoane?

Stim ca este important pentru dumneavoastra sa vina aceeasi persoana, motiv pentru care facem tot posibilul pentru a va multumi. Totusi, pot exista exceptii (ex: agentul de curatenie este in concediu de odihna, este in concediu medical, situatii de urgenta) si in astfel de cazuri vom inlocui persoana respectiva pentru cateva zile.

Ce se intampla daca trebuie sa reprogramez lucrarea?

Pentru ca suntem flexibili, de comun acord cu dumneavoastra vom stabili o alta zi pentru curatenie, dar trebuie sa ne anuntati cu 3 zile inainte de data stabilita initial.

Trebuie sa asigur solutiile pentru curatenie sau echipamente?

Nu. Echipele iClean vor veni cu tot ceea ce este necesar pentru o curatenie completa. Totusi, daca aveti preferinta pentru anumite produse pe care le folositi dumneavoastra, daca ni le puneti la dispozitie, le vom folosi pe acelea.

Cand platesc?

Incasarea banilor se va face la finalul lucrarii, dupa ce veti verifica intregul spatiu, alaturi de coordonatorul de echipa.

Ce fel de echipamente folositi?

Folosim doar echipamente profesionale, recunoscute la nivel international (Karcher, Ghibli, Kirby).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top